Добредојдовте на веб страната на Нинекс компјутери.

Стандард за квалитет


Секогаш со истиот висок стандард за квалитет.

Поддршка


Нудиме навремена поддршка за клиентите.

Временски рокови


Се стремиме да ги запазиме сите поставени рокови.Застапници за:

Нинекс


“Нинекс” e вистинскиот избор за купување, надоградба и сервисирање на компјутер. Со традицијата и знаењето Нинекс е една од водечките компании за компјутери во Струмица.


ДПТУ "Нинекс" Дооел